top of page

Aanmelding

IMG_20200806_150015_edited.jpg

Wanneer u of uw verwijzer vermoedt dat er mogelijk sprake is van een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS), raad ik u aan om eerst de PTSS Zelftest in te vullen. De uitkomst van deze Zelftest geeft een goede indicatie of er sprake kan zijn van PTSS.

Aanmelding voor opvang, alleen diagnostiek of voor (diagnostiek en) behandeling kan uitsluitend via het aanmeldformulier.

Na aanmelding zoek ik graag eerst even telefonisch contact met u om een eerste kennismaking tot stand te brengen.  Daarnaast bespreken we kort het resultaat van de ZelfTest. Indien het op korte termijn mogelijk is en/of zinvol blijkt, plannen we een afspraak voor een eerste gesprek. Tijdens dit telefoongesprek bespreek ik tevens graag een aantal belangrijke zaken met betrekking tot uw privacy en vergoedingen door de zorgverzekering. Indien een eerste afspraak wordt ingepland, stuur ik u na dit telefoongesprek een e-mail waarin de afspraak wordt bevestigd, aan welke voorwaarden de verwijsbrief dient te voldoen en wat u mee moet nemen naar het eerste gesprek. De verwijsbrief van uw huisarts ontvang ik graag voorafgaand het eerste gesprek. Dit heeft te maken met het recht op vergoeding door de zorgverzekering. Daarnaast stuur ik u een vragenlijst toe waarin ik u vraag naar uw persoonlijke gegevens (ten behoeve van het kunnen openen van het dossier) en die is bedoeld om een eerste indruk van u en uw klachten te krijgen. De gegevens die u met behulp van deze vragenlijst verstrekt, besparen ons bovendien tijd in het eerste gesprek.

bottom of page