• Contactformulier

  naam 
  e-mail adres 
  onderwerp 
  bericht 
    e-mail een kopie van dit bericht naar uzelf
      
Afdrukken

Welkom bij Psychologenpraktijk 'De Reiziger'

Uit onderzoek blijkt dat meer dan twee op de vijf mensen in de loop van zijn of haar leven te maken krijgt met psychische klachten (Trimbos instituut, 2012).

Het kan gaan om problemen op het werk, gevoelens van somberheid, angstgevoelens, middelengebruik of problemen in het contact met andere mensen. Normaal gesproken lukt het om zelf zich voordoende problemen in het leven op te lossen. Wanneer dit echter niet (meer) zo gemakkelijk gaat, kan het nodig zijn om professionele hulp in te schakelen. Gelukkig bestaan er effectieve psychologische behandelingen waarmee psychische problemen verminderd of opgelost kunnen worden. Door u aan te melden kunt u voorkomen dat de klachten verergeren en herstelt u sneller.

Praktijk 'De Reiziger’, gevestigd in Vreeland, biedt psychologische hulp aan volwassenen vanaf 18 jaar bij de meest voorkomende psychische klachten.

De praktijk is gespecialiseerd in traumabehandeling.

Er wordt geen wachtlijst gehanteerd: u kunt doorgaans binnen twee tot vier weken terecht voor een intakegesprek. Indien deze termijn niet mogelijk blijkt, word u niet in zorg genomen. Met u meedenken waar u wellicht alsnog terecht kunt voor uw zorgvraag is vanzelfsprekend mogelijk.

Op deze website vindt u alle relevante informatie over de praktijk, hoe het verder gaat als u zich heeft aangemeld, de verschillende behandelmogelijkheden en de daaraan verbonden kosten.